Om Akademiet for Fleksibel Sundhed

 Få DIN frihed tilbage

Vi gør op med et restriktivt fokus på sundhed


Du kender sikkert en som Gitte. Gitte er midt i fyrrerne, og hun har været på et hav af slankekure igennem sit voksenliv. Hver gang er hun fast besluttet på, at nu skal det være! Så hun køber ind til sunde, slankende retter og melder sig ind i det lokale fitnesscenter. Hendes fokus er vægttab, og hendes motivation er helt i top. Alligevel mister hun før eller siden pusten… Lyder det bekendt?

Så er du kommet til det rigtige sted!
Velkommen til Akademiet for Fleksibel Sundhed.

Kontakt os

 

Vores tilgang til sundhed er fleksibel og har udgangspunkt i det enkelte menneske

 

 

Vi ønsker at revolutionere vægttabsbranchen og slankekursbegrebet, for vi ved, at et ensidigt vægtfokus absolut ikke fremmer muligheden for at lykkes. Tværtimod. Hvis du ønsker at ændre spisevaner, ligger nøglen ikke kun i, hvad du spiser, men i mindst lige så høj grad i dit mindset og et nysgerrigt hvorfor. Hvorfor spiser du, som du gør? Har du nogensinde tænkt over det? Tænkt over, hvilken funktion maden har i dit liv?

Mange af os bruger maden til at dulme svære følelser - tristhed, ensomhed, angst, kedsomhed. Andre spiser af ren og skær vane - uden at mærke efter og med udgangspunkt i ”plejer”. Her virker selv den ypperste, næringsberegnede kost- eller madplan ikke. Det er jo ikke, fordi du ikke ved, hvad du skal spise. Det ved du godt. At vægttab - hvis det er det, du ønsker - kommer af kalorieunderskud. Men hvordan du omsætter denne viden til handling, dét er langt mere komplekst.

Vores mission er at ændre dit fokus og give dig friheden tilbage, så du kan leve et liv, hvor du er glad og i balance. Et liv, hvor dit fokus på at leve sundt ikke bliver en spændetrøje, som du kun kan holde ud nogle uger eller måneder for så igen at vende tilbage til de samme, gamle mønstre. Vi tilbyder, og lærer dig, en fleksibel tilgang til sundhed, hvor du lytter til dig selv, din krop og dine behov. Dét er nemlig vejen ud af kur-hamsterhjulet mod et liv med mere madglæde, kropsglæde, livsglæde og sundhed.

Og vi tror på dig - du har nemlig allerede, hvad der skal til.

Kærlig hilsen

Lær os bedre at kende

 

Vi har brug for en sundhedsrevolution.

Vægttabsbranchen har i dén grad brug for nytænkning! 

Jørgen og Lotte Michaelsen

Akademiet for Fleksibel Sundhed

 

 

Sundhedskalejdoskopet

Et værktøj til at skabe nye mønstre


I Akademiet for Fleksibel Sundhed sætter vi din sundhed i kalejdoskop. Det betyder, at vi etablerer nye spor i din hjerne fuld af nye perspektiver og måder at betragte dig selv og verden på. Du husker sikkert at have kigget igennem et kalejdoskop som barn? At have set ind i det smukke univers af farver og former, som ændrede sig, når du drejede forsigtigt på kalejdoskopet. Dét er faktisk den måde, vi anskuer sundhed på hos os. Når du drejer en smule på dit indre kalejdoskop, lader du dig nemlig ikke længere begrænse af hæmmende mønstre og gamle vaner. Du danner tværtimod nye, smukke mønstre - nye perspektiver - og det kommer alt sammen fra dig! Så lad os sammen dreje på din sundhed, så du skaber nye, smukke mønstre i dit liv.

Skal vi hjælpe dig på vej?

Bliv Mentor i Mad & Psyke


På Mentoruddannelsen i Mad & Psyke lærer du, hvordan du hjælper andre til et naturligt og balanceret forhold til mad, krop og vægt ved at forstå og arbejde med forholdet mellem mad og psyke. Uddannelsen tager udgangspunkt i det hele menneske og giver dig effektive, psykologiske redskaber, så du kan hjælpe andre med at nå deres mål om en livsstilsændring. Uddannelsen er for dig, der allerede arbejder med sundhed, vægttab og livsstilsændringer, eller dig, der drømmer om at gøre det. 150+ fagpersoner har allerede taget uddannelsen.

Skal du også være med?

Bliv klogere på uddannelsen

Vi vil så gerne give dig en lille gave i din indbakke

Få tilsendt "Roadmap til 100.000"

Med vores roadmap får du et klart overblik over de trin, der skal til for at nå de første 100.000 kr. og skabe fundamentet for en succesfuld business. Samtidig tilmelder du dig vores nyhedsbrev, hvor vi gør os umage med yde værdi for dig og din business. Du får konkrete værktøjer til at sætte handling bag din drøm om en bæredygtig business og et frit og glædesfyldt arbejdsliv.

Abonnér og send mig min gave