Om Akademiet for Fleksibel Sundhed

 Klientflow & Arbejdsglæde

Lad os lære dig hvordan!


Du kender sikkert en som Anne. Anne er midt i fyrrerne og br√¶nder for at g√łre en forskel. Hun har selv gennemg√•et en personlig udviklingsrejse og har taget flere uddannelser. Og nu dr√łmmer hun om at give den viden videre. Og samtidig skabe et frit og meningfyldt arbejdsliv for sig selv. S√• hun har lavet en hjemmeside og poster lidt p√• de sociale medier, men der sker ligesom ikke rigtigt det helt store‚Ķ Lyder det bekendt?

Så er du kommet til det rigtige sted!
Velkommen til Akademiet for Fleksibel Sundhed.

Kontakt os

 

Vi hjælper coaches, mentorer og terapeuter, som arbejder med private, til klientflow og arbejdsglæde

 

 

Som selvstændig coach, mentor og terapeut er det vigtigt at have en klar strategi for, hvordan du tiltrækker kunder, og hvordan du konverterer dem til betalende klienter. For uden klienter - ingen business.

Men mindst lige så vigtigt er det, at du trives. For uden dig - ingen virksomhed.

N√•r vi hj√¶lper selvst√¶ndige coaches, mentorer og terapeuter med at skabe den virksomhed, de dr√łmmer om, g√•r strategi og trivsel derfor h√•nd i h√•nd.

Vi hjælper dig med en klar trin-for-trin plan til at:

  • Tiltr√¶kke klienter
  • Konvertere til salg
  • Udvikle din¬†forretning

Og ikke mindst - så lærer vi dig, hvordan du med udgangspunkt i psykologi, sociologi og fysiologi styrker dit mindset og din trivsel, så du kommer til at stå stærkt som iværksætter.

Indtjening, klientflow og KPI’er kan ikke stå alene. Uden mental trivsel, fysisk velvære og en god work-life balance med plads til meningsfulde relationer, så giver dit liv som selvstændig dig ikke det, du længes efter.

Vi tror på, at en sund virksomhed kræver mere end bare faglig ekspertise. Lad os hjælpe dig med at skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv, så du kan trives både professionelt og personligt!

Lær os bedre at kende

 

Sund virksomhed - Sund iværksætter

Og omvendt! 


Lotte og J√łrgen Michaelsen

Akademiet for Fleksibel Sundhed

 

 

Businesskalejdoskopet¬ģ

Et v√¶rkt√łj til at skabe¬†personlig, geografisk og √łkonomisk frihed


For at skabe en succesfuld virksomhed som selvstændig coach, mentor og terapeut går strategi og din trivsel som iværksætter hånd i hånd, 

Og netop derfor har vi udviklet BusinessKalejdoskopet¬ģ.

Et v√¶rkt√łj, som samler strategi og trivsel og l√¶rer dig at skabe personlig, geografisk og √łkonomisk frihed.

Skal vi hjælpe dig på vej?

Skab en virksomhed, du kan leve godt af

Og g√łr en forskel - for dine klienter og dig selv!


Kom med i vores gratis gruppe eksklusivt for coaches, mentorer og terapeuter, som arbejder med private klienter. Her f√•r du adgang til workbooks og frameworks samt l√łbende tr√¶ninger og inspiration, som hj√¶lper dig med at skabe klientflow og arbejdsgl√¶de.

Ja tak, lad mig kommer med!